interier

eksterier

Classica

Kolekcija dvoplastnega  parketa Classica je dobila nove barve. Odkrijte jih!

 

 

 

Kako se rodi velik klasik? Verjetno se ne rodi, ampak postane. Takrat, ko se spremeni čas, ko se zamenjajo različni stili, moda in okusi, tisti nekdo ali nekaj pa še vedno ponosno ohranja svojo pozicijo in vlogo v prostoru. Na področju parketa mesto večnega klasika zaseda hrast, ki očara s svojo pol zlato barvo in navdušuje z izjemno strukturo . S kameleonskimi lastnostmi se prilagaja tradicionalnemu in modernemu okolju. Uživajmo v njegovi edinstvenosti.

 

LISTONE GIORDANO je prvi dvoplastni parket na svetu katerega proizvodnja sega v leto 1984. Tehnologija dvoplastnosti je plod raziskovalnega dela tovarne Margaritelli in profesorja Giordana, ki sta leta 1983 prva predstavila svetu inovativno tehnologijo stabilizacije plemenitega sloja lesa in tako odprla vrata novi generaciji lesenih talnih oblog.

Parket LISTONE GIORDANO se odlikuje po tehnološko dovršeni izdelavi, ki temelji na uporabi ekoloških materialov, ki ne vsebjejo topil in formaldehidov, kar dokuazujejo s certifikatom Biosfera.

Osnovna surovina prihaja iz Francije, kjer ima podjetje Margaritelli urejene plantaže hrasta in najmodernejšo žago. Rast lesa je počasna, zato je les kvaliteten in dimenzijsko stabilen. Kvartalni razrez lesa  pravokotno na letnice še dodatno pripomore k dimenzijski stabilnosti.

Vrhunska tehnologija  se kaže v natančnosti izdelave vsake posamezne deščice. Stiki parketa se zlijejo v homogeno celoto, izjemno odporne obdelave nudijo enostavno vzdrževanje in poudarjajo naravno lepoto lesa.

Parket je na voljo v najrazličnejših dimenzijah in obdelavah, med katerimi izstopata  Invisible Touch in Oleonature, ki sta korak pred konkurenco.

Na voljo so tudi stopniščni zaključki, s katerimi se lahko izdelajo tudi elegantne stopnice, ki so barvno usklajene s parketom. Več o izdelavi stopnic iz parketnih deščic si lahko preberete tukaj.

Galerija slik v pdf.

Prospekt parketa Listone Giordano.

Spletno stran proizvajalca si lahko ogledate tukaj:

logo